onsdag den 24. august 2011

Skæbnedagen!

Så er det i aften kl. 19:30 i Portalen, at Greve Kommune har inviteret til møde ang. stranden. Jeg vil endnu engang opfordre alle borgere med en mening om stranden - uanset om den er i foreningens interesse eller ej - til at deltage i mødet i aften.

Jeg synes denne vigtige dag er en god dag til at komme med en status på vores forening.

Vi har fået ca. 50 medlemmer i alt, som dækker både aktive og passive medlemmer. I de sidste mange dage har jeg snakket med rigtigt mange engagerede borgere om stranden, og om andre projekter i kommunen, som borgerne interesserer sig for. Folks reaktion har været overvældende positiv - det er strømmet ind med støtte, gode idéer og tilbud om hjælp, og jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med mange interessante mennesker.

Alt dette har bekræftet mig i, at jeg bestemt ikke er den eneste, der er utryg ved Greve Kommunes fremtidsplaner for vores strand - og derfor er det rasende vigtigt at netop du kommer til mødet i aften og giver din mening til kende.

Mht. foreningens videre fremfærd, har vi nogle udeståender;

  1. Stiftelsesmøde - alle betalende medlemmer bliver inviteret på mail - og kan stille op til bestyrelsen
  2. Foreningskonto - jeg venter på Basisbank - papirene er sendt med al den dokumentation de kræver - alle indbetalte kontingenter overføres til denne konto, så snart den er oprettet
  3. Greve Byråd - hvem støtter vores synspunkter i Byrådet?

Jeg arbejder for at få disse tre punkter klaret hurtigst muligt.

På gensyn i aften i Portalen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar